Bijeenkomsten

Nieuwe Meesters organiseert vraaggestuurde intervisiebijeenkomsten voor vakgenoten die werkzaam zijn in- of voor de erfgoedsector. Hier worden actuele vragen en concepten besproken, bediscussieerd, ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld. 

Kennis delen

Alle facetten van innovatie binnen het museale en culturele werkveld kunnen aan bod komen. Iedereen is welkom of je nu in een culturele instelling werkt, bij de creatieve industrie of onderzoek- of onderwijsinstelling. Nieuwe Meesters gelooft in het principe dat door het delen van kennis en ervaring je elkaar vooruit helpt in het opstarten van innovatieve projecten.

Inspiratie

Door met een kleine groep professionals bij elkaar te komen beogen we de kwaliteit en duurzaamheid van projecten te vergroten. Informele ontmoetingen met vakgenoten en deskundigen brengen inspiratie om vernieuwing tot stand.

Vragen

Iedereen binnen het netwerk staat vrij om vragen in te brengen. De rol van Nieuwe Meesters is dat wij de vragen verzamelen, de mensen bij elkaar brengen en de bijeenkomsten organiseren. 

Je eigen intervisiebijeenkomst?

Heb je een specifieke vraag of concept idee waarvoor je het netwerk wilt inzetten? En waarbij een intervisiebijeenkomst een mogelijke de oplossing is? Stuur dan een mail naar info@nieuwemeestersdelft.nl. Wij nemen dan contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Voor de organisatie van een intervisiebijeenkomst vragen wij een kleine vergoeding van € 250 als bijdrage in de kosten van de locatie en materialen.

Velden met * zijn verplicht.